Elérhetőségek

Bérbaltaváriak Szülőfalujukért Egyesület

9700 Szombathely,
Rumi út 264.

Telefon: +36/30/979-5609
info@berbaltavariak.hu


Hírek

2020. május 27., 15:51II.VH névsor

II.VH névsor

II.VH névsor

Mindenki                                                                                                                    2020.05.27.

Kéréssel fordulok megint Mindenkihez, közös érdekünkben. Megkaptam a HM-től is a II.VH. eltűntjeinek, sérültjeinek, elhunytjainak névsorát. Összefésültem azzal, ami a táblán van, csináltam belőle egy közös listát.

Szeretnélek kérni Benneteket az adatok kiegészítésére. Úgy gondoljuk a Fiúkkal, hogy a Nagypapára, Nagybácsira mindenki emlékszik még, és tudjátok, hogy a háborúban halt meg, vagy itthon /mert megszökött, megsebesült ….de itthon meggyógyúlt…./

Írok egy példát Bognár Aladárra is azt írta a HM, hogy eltűnt, ami igaz is, de hazaértek, hála az Istennek, mint ahogy az Édesapám, vagy a Koller Pista bácsi is.

Azt gondoljuk, tartozunk minden elhunytunknak azzal, hogy tisztázzuk a halálukat, ha a mi korosztályunk nem cselekszik, akkor már nem lesznek emlékek a fiataloknál.                                            

Kérünk mindenkit, hogy segítsen a saját családjának adatainak tisztázásában, illetve ha a szomszédról, vagy bárkiről, aki a listán szerepel, vagy esetleg nem szerepel, de tudjátok, hogy részt vett a háborúban és a miatt halt meg…….

/hol halt meg /fronton vagy itthon/, ha itthon hol van eltemetve,                                                                                                                       anyja neve, és ha valamilyen időpontot tudtok azt is írjátok meg/.

Szeretnénk kérni, hogy keddig küldjétek vissza az e-mailt az adatokkal.

Hálásan köszönjük, hogy bekapcsolódtok a kutatásba.

Szép napot kívánunk Attila – László - Mária

 

 

Ambrus János,Ausztrics Zsigmond an Város Mária elesettBakos József an. Takács Karolina eltűntBakos Károly an Balogh Teréz meghaltBangó Károly an. Rózsa Anna fagyásBanyhárd István an. Koch Anna eltűntBenkő János an. Rosta Júlia elesettBognár Aladár an.Sipos Rozália fagyásBokor János,Bokor Károly,Benkő János,Benkő Lukács,Bognár Ferenc,Bokor János,Farkas Imre,Farkas József,Fodor Dezső,

Gálos Antal an. Bakos Teréz vesegyulladás Gálos Lajos

Grodvold János,Horváth József,Horváth József, Horváth Miklós an. Csáki Mária eltűntHumli Kiss József an. Humli Mária fagyásIllés Károly an. Légli róza vesegyulladásIllés Sándor,Ipsics István an. Kalmár Róza vesegyulladásKelemen József an Bognár Mária betegKiss József an. Hukuli Mária sérültKiss Géza,Kiss Gyula,Kiss Gyula,Kocsis János, Koller István an. Pintér Gizella sérülésKoller István an. Pásti Anna sárgaság Koller János an. Pásti Anna megsebesültKovács János,Lakatos József,Lenb Lajos an. Szekeres Anna megsebesültLolbert József Ronci Anna eltűntMészáros József aan. Németh Anna sérültMolnár István an. Srágli Mária lábszárlövésMosonyi József an. Kollár Mária betegMóritz Ernő an. Fülöp Lídia eltűntNagy Ferencan….elesett Nagy István László Borbála meghaltNagy Lajos, Nagy Károly an. Molnár Mária fagyásNemes László,Németh Dezső an. Sziva AnnasérültNémeth Jenő an. Horváth Mária eltűntNémeth József an. Pálfi Ilka eltűntNémeth Zsigmond an. Szecsődi Mária sérültPásti József,Sebestyén István an. Csizmadia Anna betegSebestyén Károly, Simon Dezső,Simon GyulaSimon Sándor,Simon Zsigmond,Soponyai János an. Szabó Anna eltűntSrágli Lajos, Szabó Lajos Szecsődi Teréz megsebesültSzabó Sándor,Szigeti Ferenc,Takács József,Tóth Antal an Szili Ágota eltűntTóth JózsefTóth Lajos an. Tódor Mária eltűnt Valetics István an. Farkas Mária sérültVass Péter an. Szanyi Magdolna betegWelladics István an. Farkas Mária fagyásZámbó Ferenc an. Kondics Anna megsebesült

Polgári áldozatok:Fülöp GézánéNémeth AntalSzakály Jánosné Szakály Jenő Szakály Kálmán

 
« Vissza az előző oldalra!

Bérbaltaváriak Szülőfalujukért Egyesület - Magyar