Elérhetőségek

Bérbaltaváriak Szülőfalujukért Egyesület

9700 Szombathely,
Lev.cím Páfrány út 14. Székhely: Kölcsey F út 15.

Telefon: +36/30/979-5609
Mobil: +36/30/9795-609
info@berbaltavariak.hu


Hírek

2023. június 05., 11:26kérés

kérés

Kedves Mindenki

Eljött a felszámolásunk ideje, ahogy azt a taggyűlésen és előtte a Veletek történt beszélgetéseken már elhatároztuk.                                                                                              Ahogy a munkánk sem volt egyszerű, úgy a felszámolás is nagyon bonyolult és időigényes. Mindenhol, minden határozat meghozatalára várni kell - 45 nap, 30 nap, 15 nap –. A Civil Kerekasztal Vezetőjét, Pajor Klárát – mint kívülállót - fogjuk felkérni a felszámolásra, vele szerződést kell kötnünk – anyagi vonzata is van - és utána millió papír kitöltésével indulhat el a kérvények beadása és kifizetése. Talán az őszre befejeződik. De addig is van még tenni valónk nem is kevés, leginkább anyagi kötelezettségeink teljesítése, mert tartozással nem lehet az egyesületet felszámolni.

Előző mailben kértelek Benneteket a segítségadásra. Az Őslény és a fénykereszt táblái megszerkesztésre kerültek, és el is készültek, de ki is kellene Őket fizetni. A festékek megvásárlásába – Kisbéri harangláb, őslénytáblák, fénykereszt táblái, keresztút - az Önkormányzat is beszállt, de a felét mi vásároltuk. Mint írtam már az őszi virágok meg vannak – leárazáskor megvettem őket – így azok már nem kerülnek pénzbe.

Tisztelettel kérek, Mindenkit szíveskedjetek anyagi segítséget adni, hogy a tartozásainkat rendezni tudjuk és tisztességgel tudjunk elszámolni mindenkivel. Nem várhatjátok Lacitól, Istvántól és Tőlem, hogy hárman rendezzük a tartozásainkat, - mi is nyugdíjasok vagyunk -. Nagyon kényelmetlen a tartozás, ez idáig nem volt ilyen problémánk, de most a pályázatok hiánya miatt elő állt ez a helyzet. (szla számunk OTP 11747006-20232256), szíveskedjetek mielőbb utalni, ahogy erőtök engedi.

Köszönöm megértő segítségeteket, köszönöm Mindenkinek a végzett munkát, jó egészséget, jó nyaralást és jó unokázást kívánok.

Üdv Mária

 

 

 

 


« Vissza az előző oldalra!

Bérbaltaváriak Szülőfalujukért Egyesület - Magyar