Elérhetőségek

Bérbaltaváriak Szülőfalujukért Egyesület

9700 Szombathely,
Rumi út 264.

Telefon: +36/30/979-5609
info@berbaltavariak.hu


Hírek

2018. november 10., 14:17Szent Márton napi kitüntetés

Szent Márton napi kitüntetés

PEDAGÓGUS ÉLETMŰ-DÍJ

Pedagógus Életmű-díj adományozható annak a pedagógusnak, aki hosszabb időn át - de legalább 25 éven keresztül - kiemelkedő nevelőoktató munkájával és életével a szülők, a diákok és pedagógustársak körében közmegbecsülést szerzett. A díjat évente egy személy kaphatja.

2018-ban a díjat Vörös Lívia kapta.

Általános iskolai matematika-rajz szakos tanárként végzett 1979- ben. 1981-től tanít a szombathelyi Váci Mihály Általános Iskolában, ahol a rajz tantárgy igényes oktatásához rendkívül nagymértékben hozzájárult. Szakköröket szervezett, melyen tanítványai számos országos és nemzetközi pályázatot nyertek. Pályafutása során mindvégig nagy gondot fordított az önképzésre, a módszertani megújulásra.

Elsősorban a tehetséges tanulók felkutatásában, a tehetséggondozásban ért el és ér el rendkívüli eredményeket. Az iskola egyik fő specialitását, a képzőművészeti képzést a szakköröktől az Alapfokú Művészeti Iskola megteremtéséig egyik fő ötletgazdaként gondozta. Több olyan innovatív javaslattal állt elő, mellyel a gyerekek művészeti nevelését, versenyeztetését, műveltségük széleskörű megalapozását szolgálta.

A fiatalok tehetségkibontakoztatása érdekében alapítványt hozott létre, melynek kuratóriumi tagja. Az alapítvány támogatja a gyermekek pályázati lehetőségeit, anyagilag járul hozzá a versenyeztetés, pályáztatás költségeihez, valamint a képzőművészetis tanulók eszköz és taneszköz fejlesztéséhez. Tanítványaival megszámlálhatatlan díjat, helyezést ért el.

Eddigi kitüntetései:

1984 Magyar Úttörők Szövetsége Országos Tanácsa – Dicsérő Oklevél 1986 Művelődési Miniszter – Miniszteri dicséret 1993 Kiemelkedő Pedagógusmunkáért– díj II. fokozat 1997 Dr. Kiss Gyula Kulturális Egyesület – a Közösségi Kultúráért 2000 Bernáth Elek-díj 2004 Magyar Rajztanárok Országos Egyesülete – Emlékérem 2007 MOL Tehetséggondozásért-díj 2012 Kiemelkedő Pedagógusmunkáért-díj I. fokozat 2015 Tilma rózsája díj (legeredményesebb felkészítő tanár)

Gratulálunk és köszöntjük a segítséget amit kaptunk Önön keresztül az iskolától, a gyermekektől.

 
« Vissza az előző oldalra!

Bérbaltaváriak Szülőfalujukért Egyesület - Magyar